Intrebari Frecvente

De unde sunteti? Va deplasati si in alte localitati?

Desi suntem din Sibiu, atat timp cat ne este acceptat pasaportul suntem disponibili oriunde.

De cand fotografiati nunti?

Am inceput sa fotografiem nunti in 2008.

Cate fotografii ne sunt livrate dupa nunta?

La nunta se vor face atatea fotografii cate sunt necesare. Bineinteles, numarul de fotografii livrate depinde de la eveniment la eveniment insa nu am livrat nimanui sub 1000 de fotografii.

Fotografiile sunt prelucrate?

Toate fotografiile vor fi editate in stilul caracteristic Jadoris, ceea ce presupune corectii de luminozitate, contrast, culori. Deoarece ne place ca albumele noastre sa arate impecabil, fotografiile ce vor intra in componenta lor vor fi retusate suplimentar.

In cat timp primim fotografiile?

Termenul de predare al fotografiilor este de 30-60 de zile de la eveniment.

Cum alegem fotografiile din album?

Intial se face un design al albumului in stilul nostru caracteristic. Dupa terminarea design-ului initial, veti primi in format digital paginile albumului pentru a le analiza si pentru a ne comunica eventualele schimbari ce le doriti a fi facute. Abia dupa ce primim ok-ul vostru il vom trimite la print.

Pot sa vad un album de la o nunta?

Desigur, insa acest lucru va putea fi posibil doar in urma unei intalniri.

Cat stati la nunta noastra?

De la inceputul nuntii(make-up, pregatiri) pana la sfarsitul receptiei (servirea tortului).

Oferiti si filmare?

La Jadoris ne ocupam exclusiv de partea foto a unui eveniment.Daca doriti totusi si filmare de la noi, va putem pune in legatura cu videografi cu care am mai lucrat si de care atat noi cat si mirii nostrii am fost foarte multumiti.

Care sunt pachetele de pret?

Exista mai multe pachete din care puteti alege si le vom trimite pe mail la cerere in functie de evenimentul vostru!

Cati fotografi veti fi la nunta noastra?

Jadoris inseamna Adina si Andrei, si ne veti gasi mereu impreuna la evenimente.Formam o echipa , astfel pentru a oferi cele mai bune rezultate lucram mereu impreuna.

In ziua nuntii va fi o sedinta foto?

Bineinteles, fiind singurul moment din zi cand putem face fotografii doar cu voi doi.Pentru a aceasta va recomandam sa alocati 2 ore din programul zilei in 1-2 locatii , fara a include si drumul dus- intors pana la locatii!

Cum pot rezerva data nuntii?

Pentru a putea rezerva data unui eveniment, vom completa un contract si se va achita un avans, moment in care data evenimentului vostru va fi rezervata.

Cum procedam cu semnarea contractului?

Daca sunteti din Sibiu, vom stabili o intalnire pentru a semna contractul iar daca sunteti din alt oras precum multi dintre clientii nostrii, vom semna contractul online.